Over ons
Diensten
Hoofdpagina
Adresgegevens
Balloonacy in English

Balloonacy in IT

Zoals ook in "over ons" wordt gemeld, liggen oorspronkelijke kerncapaciteiten van belangrijke delen van Balloonacy op het gebied van de ICT. Hoewel het primaire doel van deze website niet het verkopen van IT diensten is, gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat Balloonacy ook ondersteuning biedt op het gebied van de IT.

Qua IT zijn we vooral sterk in project management, quality consultancy en (beveiligings)advieswerk. Sleutelwoorden: Analytisch sterk, een combinatie van oog voor detail met een helicopterview, aandacht voor het proces en kennis van de inhoud. Daarnaast kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde dienstverleners voor specifieke specialistische kennis.

Op aanvraag sturen wij u graag CV's van IT specialisten die u via ons kan inhuren. Onze adresgegevens voor het indienen van zo'n aanvraag vindt u via de link "adresgegevens" bovenaan deze pagina.
Er zijn diverse manieren waarop Reinier's inzet in een van de bovengenoemde rollen, al dan niet tijdelijk, in uw organisatie kan worden gerealiseerd. Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden.

After an original design (c) 2001 Black Widow Web Design All rights reserved.

Valid HTML 4.0!