Over ons
Diensten
Hoofdpagina
Adresgegevens
Balloonacy in English

Draak van een prototype

Onlangs kreeg Balloonacy het verzoek om op een kinderfeest koningen, ridders en, vooral, het bestrijden van draken te faciliteren. Het verhaal moest raken aan Arthur-legenden, Merlijn de (ballonnen-)tovenaar bevatten, en tot de graal leiden. Wij vonden het heldenverhaal een leuk idee om aan te werken.
Het vouwen van een (meer-dan-kleuter-hoge) draak is geen alledaagse bezigheid. Op deze pagina staan wat plaatjes van ontwikkelde prototypen en van het uiteindelijke optreden. Eerst is een prototype kop van de draak als een jachttrofee aan de muur. Daarna zijn schaalmodellen (circa 1:3) gemaakt - in afwijkend gekleurde ballonnen, dat geeft een aardige indruk van de opzet.

De plaatjes zijn "klikbaar" voor een vergroting, maar vanuit dat grotere plaatje is de "terug"-knop van de browser de enige weg terug.

linker zijaanzicht Hoe eng is zo'n draak als je een zwaard hebt? Hij moet ongeveer twee meter hoog zijn Hij moet ongeveer twee meter hoog zijn Merlijn geeft de ridders les in ballonnentoveren De koning helpt mee met het smeden van ballonzwaarden De ridders zijn bij de draak om te vechten De draak is gevonden en verslagen Lancelot in portret met de draak Portret van draak met koningin
 

After an original design (c) 2001 Black Widow Web Design All rights reserved.

Valid HTML 4.0!